White Moon

vagheggi_withe_moonWHITE MOON FOLTOS, PIGMENTÁLT BŐRTÍPUS

A bőrön megjelenő foltokat, szürkeséget, fáradt, fakó bőrképet különböző hatások provokálhatják. A szennyezett levegő, szmog, stressz szabad gyökök képződését indíthatja el a bőrben, ami oxidálja a bőrfelszínt. A helytelen, túlzott napozás is okozója lehet a foltok megjelenésének és a hormonális egyensúly megbomlása, terhesség szintén okozhat hasonló bőrtüneteket. Az idősödő bőrön is jelentkezhetnek foltok, elszíneződések. Termékeink kiváló segítséget nyújtanak ezekre a problémákra.

 Hatóanyagok:

GLABRIDINA szabályozza bőrfesték zavarait és antioxidáns hatású, méregteleníti a bőrszöveteit. ARCTICUM LAPPA sebgyógyító hatással rendelkezik. HÁMLASZTÓ SZINERGIA ALMASAV, BORKŐSAV, CITROMSAV, GLIKOLSAV ragyogóvá változtatja a bőrt.

Azért, hogy hosszú ideig megőrizzük a kezelés eredményét, elengedhetetlen az otthoni bőrápoló termékek használata két kozmetikai kezelés között. A számodra megfelelő otthoni ápolásra szánt termékekkel kapcsolatban bátran kérj tanácsot tőlem.

Van lehetőséged ONLINE rendelni a kedvenc termékeidből, ha ellátogatsz a http://www.shop.ilovevagheggi.info/ oldalra. Itt regisztrálj be a vendégkóddal és részesülj további -10% kedvezményből!

VENDÉGKÓD: 80229896

white_moon_termékek