Prima

vagheggi_primaPRIMA BŐRMEGÚJÍTÓ-HÁMLASZTÓ TERMÉKEK

Harmincéves kortól, azon felül, hogy megjelennek a bőröregedés első jelei, a sejt cserélődés ritmusa is elkezd lassulni. Az évek múlásával fokozatosan csökken a ceramidok mennyisége, amelyek cementként kötik össze a sejteket és mindennek eredményeként a bőr fénytelen és egyenetlen lesz, helyenként megvastagszik.

 Hasonló jelenséget lehet megfigyelni fiatal bőrön is helytelen életmódnál, ha érzékeny a stresszre, a szmogra vagy túlzottan ki van téve napsugárzásnak.

Ezekben az esetekben alkalmazandó fontos stratégia a sejtmegújulás ösztönzése, azzal a céllal, hogy annak ritmusa változatlan maradjon.

A Prima termékek használatától az arcvonások fiatalabbnak tűnnek, a ráncok kisimulnak és az árnyalat béli különbségek csökkennek.

A bőrfelület egyenletes lesz és a pórusok is összeszűkülnek. Kiváló előkészítés/kiegészítés esztétikai, gyógyászati kezelések (hialuronsavas, vitaminos, egyéb feltöltés) előtt is.

Hatóanyagok:

Laktobionikus sav – Glükonolakton – Glikolsav: természetes eredetű savak, melyek segítik a bőr újjászületését és egyben a bőr számára jól tolerálható anyagok.

Szerin: a bőr tolerabilitását kedvezően befolyásoló aminosav.

Ausztráliai törpecitrom kaviár: új AHA forrást tartalmaz, amely gyengéden hámlaszt.

Bioaktív komplex: Lilly-pilly, Nyárfa-citrom, Davidson szilva: Antociánokban, magnéziumban, kalciumban, cinkben, folátokban gazdag. Hidratál, véd a szabad gyököktől és az idő előtti öregedéstől:

Sebgyógyító, hegkezelő és regeneráló komplex: Shea vaj, Cupuacu-vaj, Jojoba olaj, E-vitamin, tokoferol-acetát, Pantenol

Mimosa tenuiflora: a „bőr fájának” nevezik, Közép- Amerikában él és a kérgéből nyert kivonat egymás hatását erősítő flavonoidokat, tanninokat (csersavak) és ásványi anyagokat (mangán, cink, réz, magnézium, vas) tartalmaz. Gyulladáscsökkentő, baktériumölő és a szöveteket regeneráló hatása van.

UVA/UVB szűrés: mindennapos védelem az UV sugarakkal szemben, melyek szabad gyököket képeznek a bőrön: a napfény sejtszerkezetre gyakorolt oxidáló és denaturáló hatásának megelőzése.

Azért, hogy hosszú ideig megőrizzük a kezelés eredményét, elengedhetetlen az otthoni bőrápoló termékek használata két kozmetikai kezelés között. A számodra megfelelő otthoni ápolásra szánt termékekkel kapcsolatban bátran kérj tanácsot tőlem.

Van lehetőséged ONLINE rendelni a kedvenc termékeidből, ha ellátogatsz a http://www.shop.ilovevagheggi.info/ oldalra. Itt regisztrálj be a vendégkóddal és részesülj további -10% kedvezményből!

VENDÉGKÓD: 80229896

prima_termékek