Lui Di Vagheggi

vagheggi_lui_diA Lui egyszerű, mégis komplett termékcsalád, mely kimondottan férfiak számára készült. Tápláló hatású, megelőzi a bőröregedést és hatékonyan nyugtatja az arcbőrt borotválkozás után.

A LUI termékek speciálisan a férfiak bőrére lettek megalkotva. A Lui arclemosó eltávolítja a szennyeződéseket, a felesleges zsírt a bőrröl, könnyű és friss érzést biztosít, előkészíti a bőrt a borotválkozáshoz, megpuhítja a szőrzetet. Főbb hatóanyagok: AHA savak, édesgyökér, fekete nadálytő, bojtorján, mikroszemcsék radírozó hatással. Bőrgyógyászatilag tesztelt!

A LUI termékek speciálisan a férfiak bőrére lettek megalkotva. A LUI aktív maszk energiával tölti fel a bőrt, regenerál, eltünteti a fáradtság jeleit. Gazdag vitaminokban, ásványi sókban, mélyen hidratál. Főbb hatóanyagok: tetrapeptid-9, béta-glukán, hialuron sav, A, E, C, B5 vitamin, cink. Bőrgyógyászatilag tesztelt!

A LUI termékek speciálisan a férfiak bőrére lettek megalkotva. A balzsamot a borotválkozás után javasolt használni, de hidratáló és bőrnyugtató hatása miatt mindennapos használata is javasolt. Könnyű emulzió, mely kezeli a borotválkozás okozta kellemetlenségeket. Főbb hatóanyagok: édesgyökér, fekete nadálytő, bojtorján, pantenol, allamtoin, E, A vitamin. Bőrgyógyászatilag tesztelt!

A LUI termékek speciálisan a férfiak bőrére lettek megalkotva. Könnyű textúrájú ránctalanító krém a férfiak bőrére. Mélyen hidratál, regenerál, csökkenti az arcbőr hibáit. Főbb hatóanyagok: tetrapeptid-9, béta-glukán, hialuron sav, A,E,C,B5-vitamin és cink. Bőrgyógyászatilag tesztelt!

Azért, hogy hosszú ideig megőrizzük a kezelés eredményét, elengedhetetlen az otthoni bőrápoló termékek használata két kozmetikai kezelés között. A számodra megfelelő otthoni ápolásra szánt termékekkel kapcsolatban bátran kérj tanácsot tőlem.

Van lehetőséged ONLINE rendelni a kedvenc termékeidből, ha ellátogatsz a http://www.shop.ilovevagheggi.info/ oldalra. Itt regisztrálj be a vendégkóddal és részesülj további -10% kedvezményből!

VENDÉGKÓD: 80229896