Lime

vagheggi_limeLime C-vitamin, fáradt stresszes és fakó bőrre

A Lime termékcsalád hatóanyagai felveszik a harcot a szabad gyökök ellen, ragyogást és energiát kölcsönöznek a bőrnek. A szabad gyökök, melyek külső környezeti ártalmak, helytelen étkezés és életmód hatására jönnek létre, károsítják a bőrt. A következmény a bőr gyors öregedése és a bőr szürke, fakó színe. A Lime termékek a nap káros hatásától is megóvják a bőrt.

Hatóanyagok:

Stabilizált C-vitamin: antioxidáns hatású. Stimulálja a kollagén szintézist, megóvja a bőr sejtjeit a nap káros hatásától.

Calabriai édes narancs: egy különleges eljárásnak köszönhetően a C-vitamint stabilizálja. Lime esszencia olaj és vaj: tápláló és antioxidáns hatású, javítja a mikró keringését a bőrnek.

Körömvirág olaj: tápláló hatású olaj a száraz és érzékeny bőrökre. Sebgyógyító és nyugtató hatást is gyakorol.

Jojoba olaj: gazdag természetes antioxidánsokban. Gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros érzetet, tápláló hatású.

Azért, hogy hosszú ideig megőrizzük a kezelés eredményét, elengedhetetlen az otthoni bőrápoló termékek használata két kozmetikai kezelés között. A számodra megfelelő otthoni ápolásra szánt termékekkel kapcsolatban bátran kérj tanácsot tőlem.

Van lehetőséged ONLINE rendelni a kedvenc termékeidből, ha ellátogatsz a http://www.shop.ilovevagheggi.info/ oldalra. Itt regisztrálj be a vendégkóddal és részesülj további -10% kedvezményből!

VENDÉGKÓD: 80229896

lime_termékek