Intense – Luxus kezelés

vagheggi_intenseINTENSE

Az Intense egy multifunkcionális és nagy hatékonyságú age care termékcsalád azoknak a nőknek, akik nagyon energikusan és intenzíven élik a mindennapjaikat, sokféle technikai eszközt alkalmaznak. Az Intense termékek a mai modern kori nők bőrének ápolását segíti abban, hogy kisimultabb, ragyogóbb és védett legyen az elektronikai eszközeink által kibocsájtott nagy dózisú „kék fény” és a környezet szennyezés okozta káros hatások ellen.

Hatóanyagok:

Laminaria hyperborea: egy barna alga, mely segít csökkenteni az idegsejtek öregedését és felveszi a harcot a neuroageing ellen. Speciális simító és védő hatást gyakorol, AGE CARE (bőröregedés gátlás). Elősegíti a sAPPalfa, védő idegsejt működését, ami megelőzi az idegsejtek károsodását, fenntartja a normál kommunikációt az idegsejtek és a fibroblasztok között így újra aktívvá teszi a kollagén és elasztin szintézist.

Mikró algák által energetizált tengervíz: speciális hatása van a környezet szennyezés káros hatásai ellen. Egy láthatatlan védőpajzsot hoz létre a bőr felületén és a mélyebb rétegekben is, megkötve és semlegesítve a bőrbe felszívódó káros anyagokat.

Theobroma cacao: „Criollo Porcellana” fehér kakaó kivonata, ami több mint 3000 éve terem Peruban. Termesztése fenntartható módon zajlik, a környezet tiszteletben tartásával. Nagyon gazdag peptidekben, szaharidokban és polifenolokban, amik stimulálják a kollagén és elasztin termelődését. Ez a hatóanyag növeli a bőr rugalmasságát és csökkenti a kék fény által okozott károsodást.

Paeonia lactiflora: bazsarózsa, ázsiai eredetű virág nagyon érzéki és finom illattal. A királynő virágának is hívják, gazdag terpenoidokban és polifenolokban, antioxidáns hatású, ragyogó és homogén arcbőrt kölcsönöz.

Azért, hogy hosszú ideig megőrizzük a kezelés eredményét, elengedhetetlen az otthoni bőrápoló termékek használata két kozmetikai kezelés között. A számodra megfelelő otthoni ápolásra szánt termékekkel kapcsolatban bátran kérj tanácsot tőlem.

Van lehetőséged ONLINE rendelni a kedvenc termékeidből, ha ellátogatsz a http://www.shop.ilovevagheggi.info/ oldalra. Itt regisztrálj be a vendégkóddal és részesülj további -10% kedvezményből!

VENDÉGKÓD: 80229896

vagheggi_intense_össz