Balance

vagheggi_balanceBALANCE TERMÉKCSALÁD ZSÍROS BŐRRE

Szennyezett, zsíros, problémás bőrre ajánlott bármely életkorban. A túlzott faggyútermelésnek több oka lehet. Lehetnek külső okai: szennyezett levegő, hőmérséklet, stressz, de belső okai is: ha a hormonháztartás nincs egyensúlyban. Előfordulhat fiatal korban, de egyre gyakrabban az idősebb korosztályt is érinti. Kellemetlen tünetei a szennyezettnek tűnő fénylő bőr, megvastagodott bőrfelszín, mitesszerek, gyakran gyulladt aknék megjelenése, irritált bőr, kitágult pórusok. A Balance termékek speciálisan ezekre a problémákra nyújtanak megoldást.

Hatóanyagok:

Avokádó kivonat: az avokádó gyümölcséből kivont tiszta molekula, ami elősegíti a faggyúmirigyek túlzott faggyútermelésének szabályozását.

Salix alba: fehér fűz kérgének a kivonata, gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású.

Ananász és tök kivonata: fehérjebontó enzimek, segítik a bőr megújulását, lebontják az elhalt hámsejteket. Gyulladáscsökkentő hatást is kifejtenek.

Levendula: bőrtisztító hatása van.

Teafa olaj: antiszeptikus, gyulladáscsökkentő hatású. Mikronizált ezüst por: erős gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású.

Azért, hogy hosszú ideig megőrizzük a kezelés eredményét, elengedhetetlen az otthoni bőrápoló termékek használata két kozmetikai kezelés között. A számodra megfelelő otthoni ápolásra szánt termékekkel kapcsolatban bátran kérj tanácsot tőlem.

Van lehetőséged ONLINE rendelni a kedvenc termékeidből, ha ellátogatsz a http://www.shop.ilovevagheggi.info/ oldalra. Itt regisztrálj be a vendégkóddal és részesülj további -10% kedvezményből!

VENDÉGKÓD: 80229896

balance_termékek