75.15 – Luxus bőrfiatalítás

vagheggi_phytocosmeticiBőrfiatalító család

A 75.15 termékcsalád a Vagheggi fennállásának 40. év fordulójára született meg (1975-2015). Igazi luxus bőrfiatalító fitokozmetikai termékcsalád.

Az öregedés genetikai mechanizmusának biológiai kutatása alapján és a Klotho fiatalság protein felfedezésének köszönhetően jött létre az új innovatív termékcsalád a bőrfiatalításért és a bőr fiatalságának tartós megőrzésért. A bőr újra tömör és kompakt lesz, átformálja az arckontúrokat, lifting-hatást gyakorol.

Hatóanyagok:

Pistacia lentiscus kivonata: Pistacia lentiscus fája egy természetes, aromatikus gyantát termel, ami a fa törzsén folyik le és itt kristályosodik ki. A gyanta kristály cseppekből szuperkritikus szén-dioxid extrakció eljárással (környezetbarát eljárás) nyerik ki a 75.15 termékcsalád értékes hatóanyagát. Megnöveli a fibroblasztokban a Klotho protein szintézisét, javítja a DNS önjavító mechanizmusát és a méregtelenítést, javítja a bőr tömörségét és fiatalítja az arckontúrokat.

Barna alga: segít a szem alatti sötét karikákat elhalványítani és ránctalanító hatása is van.

Golgota virág: magas koncentrációban tartalmaz omega-6 zsírsavat, nagy stabilitást mutat az oxidáció ellen, extrém módon táplálja, puhítja a bőrt és matt hatást biztosít.

Búzavirág kivonat: a búzavirág nagyon gazdag flavonoidokban, antociánokban, pektinekben, amik egy vékony átlátszó filmréteget hoznak létre. Egy igazi védőpajzs, ami képes a bőrben tartani a vizet.

Ametiszt: az egyik legértékesebb kvarc, egyedi színe van, ami a benne lévő mangán mennyiségétől függ, ezért a lila különböző árnyalatait veheti fel. Nagymértékben hidratálja és feszesíti a bőrt.

Azért, hogy hosszú ideig megőrizzük a kezelés eredményét, elengedhetetlen az otthoni bőrápoló termékek használata két kozmetikai kezelés között. A számodra megfelelő otthoni ápolásra szánt termékekkel kapcsolatban bátran kérj tanácsot tőlem.

Van lehetőséged ONLINE rendelni a kedvenc termékeidből, ha ellátogatsz a http://www.shop.ilovevagheggi.info/ oldalra. Itt regisztrálj be a vendégkóddal és részesülj további -10% kedvezményből!

VENDÉGKÓD: 80229896

vagheggi_75_15