TERMÉKEK

75_15

A Vagheggi egyenlő “a természetes érintéssel és az egyszerű luxussal”.

vagheggi_equibiliriumvagheggi_balancevagheggi_rehydravagheggi_emozionivagheggi_limevagheggi_withe_moonvagheggi_dealy_infinityvagheggi_lui_divagheggi_primavagheggi_intensevagheggi_phytocosmeticiIMG_5682

A Vagheggi 1975 óta a környezetvédelem jegyében dolgozik, azóta, amikor ez még nem volt trendi. A természetes kozmetikumok kutatás fejlesztése az arc és a testápoló termékekhez a természet világából nyerik az alapanyagokat. Több mint 300 hatóanyag kivonatot alkalmaznak, esszencia olajakat, virágokból, növényekből, gyökerekből kivont molekulákat, algákat és ásványi nyomelemeket. Azonban nem csak a természetes hatóanyagok kiválasztása a fontos, hanem az egyéb összetevők is, tartósítószerek, illatanyagok, segédanyagok, amelyeket a biztonságosság szempontja szerint választunk ki, és, hogy a bőr mennyire tolerálja ezeket az anyagokat.

A Vagheggi az első olasz cégek egyike, amely ötvözte a hagyományos, természetes kozmetikumokat a legfejlettebb technológiával és kutatással, egyedi termékeket alkotva. A Vagheggi K+F részlege kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat választ meghatározott koncentrációban, amelyekkel így valóban működő fitokozmetikai termékeket hozhatnak létre.

A termékek mikrobiológiailag, bôrgyógyászatilag és nickel teszteltek. A kozmetikai kezelések és az otthoni termékek hatékonysága szigorú tesztek és a vásárlók visszajelzései alapján is igazolt.

Minden Vagheggi fitokozmetikai termék 100% Made in Italy, a termékek csomagolása környezetbarát, a műanyag flakonok nem tartalmaznak ártalmas flatátokat.

A kreativitás és az innováció, melyek a tipikus jellemzői a “made in Italy” termékeknek, ezen jellemzők határozzák meg a mi munkánkat is, a formulákat és a kommunikációt. 8 arckezelő termékcsalád, 4 testkezelő termékcsalád, 2 luxus termékcsalád, egy +BIO termékcsalád, smink termék család, napozó termékcsalád.

Azért, hogy hosszú ideig megőrizzük a kezelés eredményét, elengedhetetlen az otthoni bőrápoló termékek használata két kozmetikai kezelés között. A számodra megfelelő otthoni ápolásra szánt termékekkel kapcsolatban bátran kérj tanácsot tőlem.

Van lehetőséged ONLINE rendelni a kedvenc termékeidből, ha ellátogatsz a http://www.shop.ilovevagheggi.info/ oldalra. Itt regisztrálj be a vendégkóddal és részesülj további -10% kedvezményből!

VENDÉGKÓD: 80229896