Sminktetoválás

A kozmetikai eljárás során nagyon finom, rezgő mozgást végző gép segítségével (tűvel) jutattok be steril festékanyagot a bőr felsőbb rétegeibe.
A tartós sminket azoknak javaslom, akik megfelelő esztétikus és igényes megjelenést szeretnének a nap 24 órájában.

Lehetőség van: szemöldök, szemhéj és száj korrigálására.

Amit a sminktetoválásról tudni kell:

  • A beavatkozás nem fájdalmas, csak egy picit kellemetlen érzés annak ellenére, hogy előtte érzéstelenítő krémmel kenem be a kontúrozni kívánt területet.
  • A tetoválás élettartama 1-3 év között mozog, ez idő alatt fokozatosan elhalványul.
  • A választható színek skálája igen széles, rengeteg féle színárnyalat közül lehet választani attól függően melyik árnyalat illik leginkább bőrünkhöz, hajunkhoz, szemünk színéhez, a karakterünkhöz.
  • Tetoválás előtt először halványan megrajzolom az egyén arcához leginkább illő szemöldök-, vagy szájkontúr-formát és ha a vendég elégedett az eredménnyel, akkor teszem tartóssá.
  • A festéket egy speciális tű segítségével juttatom a bőrbe. A kontúr elkészültét követő néhány napon belül a tetovált bőrfelület felett egyfajta hegesedés alakul ki, amely időnként kicsit húzódhat, de ez a sebes réteg nagyon hamar begyógyul és magától lehámlik.

Jó tudni: A sminktetoválásnak káros mellékhatásai nem ismertek, de a hegesedési folyamat egyénenként változó. A seb gyógyulását elősegítendő, vazelin alapú kenőcsöt lehet használni.

A korrekcióról: amennyiben vastagítani, módosítani szeretnénk a kész kontúrokon, a beavatkozást követő minimum 30 nap múlva lehet újra felkeresni a szakembert.