Gyémántfejes Mikrodermabráziós

Makulátlan arcbőr orvosi beavatkozás nélkül, melyet a speciális és steril gyémántfejek tesznek lehetővé. Hiszen a gyémántfejes mikrodermabráziós kezelés során a bőrfelületen található elhalt hámsejtek és szennyeződések eltávolításra kerülnek.

Ezzel a módszerrel tehát nem csak hatékonyan, hanem kíméletesen eltávolíthatjuk el a feleslegessé vált bőrrészeket, valamint korrigálhatjuk a bőr hibákat, ráncokat és a nem kívánt pigmentációs problémákat is. Amennyiben csak ritkábban tudja valaki alkalmazni ezt az eljárást akkor is jó hatásfokkal juttathatja a kiegészítő bőrápoló készítményeket a bőr megfelelő rétegibe, ahol a sejtek újra feltöltődnek a szükséges tápanyagokkal. Ennek köszönhetően a bőr újra egészséges és szép lesz. A kezelést követően a bőr újra egészséges, szép és ragyogó lesz.

Kinek ajánlott a gyémántfejes mikrodermabráziós kezelés?

Érett, öregedő  bőrre, lassú anyagcserét folytató bőrre, aknékra, vastag felhámú  bőrre, heges, sebhelyes bőrre, pigment foltos (nap, öregségi májfolt) bőrre, tág pórusú, mitesszeres bőrre, egyenetlen bőrfelszín esetén,  arcon, dekoltázson, kézfejen kívül testkezelésként terhességi és fogyási csíkok (stria) halványítására is alkalmazható eljárás.

Kinek nem ajánlott a gyémántfejes mikrodermabráziós kezelés?

Terhesség, Cukorbetegség vagy egyéb immun betegség esetén. Botox esetében a kezelést követő 30 napban, a kezelt területen pedig soha nem alkalmazható. Műtéti beavatkozást követően a műtét utáni 40 napban nem alkalmazható. Herpesz fertőzés, Egyéb hámlasztás utáni bőrfelületen azonnal nem alkalmazható. Valamint nagyon érzékeny bőr és vékony bőr, aktív akné, nem kontrollált diabétesz, ekcéma, bőrgyulladás, bőrrák, vírusos fertőzés, sérült erek, tetoválás esetében.