Bőr és Arcvasaló kezelés

Ahogyan a ruháink ráncait eltüntethetjük egy vasaló segítségével, úgy arcbőrünket is megszabadíthatjuk a nem kívánatos ráncoktól. Persze ebben az esetben arcvasaló bőven túlmutat egy háztartási készüléken.

Kialakítása sima felületet és ez éltan pontos illeszkedést eredményez, melynek köszönhetően a ránckezelésnél és a hatóanyagos kezelésnél is egyaránt alkalmazható. Az arcvasaló direkt áramhatások nélkül képes kellemes érzetű meleg közvetíteni, hogy a kezelés ne csak hatékony, de egyben élvezetes és pihentető is lehessen.

Mire alkalmazható még a bőr és arcvasalós kezelés?

A vér és nyirok keringés fokozódása és a pólusok kitágulása mellet, hő hatására az anyagcsere folyamatok, a katalizátorok és az enzimek intenzívebben működnek, így az építő folyamatok kerülnek előtérbe.

Hogyan működik egy arcvasaló készülék?

A bőrvasaló által kibocsátott hő a modern mikroprocesszor vezérelt készülékben pontosan és biztonságosan szabályozható, ugyanakkor nincs kóros hatása az érzékeny szöveti területekre sem. Az  arcvasaló segítségével felmelegítjük a kezelni kívánt bőrfelületet . A hő hatására, a pólusok kitágulnak, ezáltal a bevinni kívánt hatóanyag könnyedén, jó hatásfokkal diffundál be. Pozitív mellékhatásként vérbőség lép fel, ezáltal fokozottabb lesz a tápanyag ellátás.

Kinek ajánlott az arcvasaló kezelés?

Azoknak akik szeretnék, hogy az arckontúrjuk és ráncaik simák és halványabbak legyenek.

Mikor nem ajánlott az arcvasaló használata?

  • terhesség esetén,
  • lázas megbetegedések során,
  • pacemaker alkalmazásakor,
  • gyulladt bőrfelületen,
  • pajzsmirigy rendellenességeknél