Szempilla építés

Szemünk a lelkünk tükre, szempillánk pedig e tükörnek a kerete. És éppen ezért a sminkek megjelenésétől kezdve oly módon adunk eme keret kiemelésére, hogy már külön szakmai ágazatkánt tekinthetünk a szempilla kezelésekre. Hiszen sokat mondó és ígérő kozmetikai szempillatermékek mellett ma már inkább a tartós megoldások a keresettebbek.

Milyen megoldásokat kínálok a tartós és látványos szempillák kialakítására?

Az elmúlt időszak egyik leglátványosabb kozmetikai újítása a 3D és a 4D műszempilla megalkotása, melyek oly módon varázsolnak igéző pillákat, hogy nem károsítják azokat.

Hogyan kerülnek a 3D és a 4D szempillák felhelyezésre?

A természetes szempillasor ívét követve különböző hosszúságú műszempillákat helyezünk fel szálanként, speciális orvosi ragasztó segítségével a vendég saját szempilláira. Ezzel a módszerrel a  műszempillák vastagabbá és hosszabbá teszik a saját pillákat, miközben természetes, egészséges hatást kölcsönzünk a szemnek.

Mit érdemes tudni a 3D és a 4D műszempillákról?

Az új fejlesztésű műszempillák lényegesen könnyebbek az eddig ismert műszempilláknál,  vagyis nincs hozzá szokási idő, hiszen viselője saját szempilláinak érzi őket.

A 4D műszempillát a legkorszerűbb fejlesztése a műszempilla építésnek. Így nem csak térben, hanem időben is megnövelte a tartósságát. Súlyuk még könnyebb, ezáltal viselésük a megszokottnál is észrevehetetlenebb és az eddiginél is jobban kíméli a saját, természetes pillákat. Ezen felül a telogén fázis hosszát is megnöveli, így tovább növelve tartósságát. Továbbfejlesztett összetételüknek köszönhetően sokkal rugalmasabbak, így nehezebben sérülnek. Felületük még porózusabb, egyenetlenebb, melyet csak mikroszkopikus nagyításban lehet észrevenni. Ennek köszönhetően a ragasztó  sokkal stabilabban, nagyobb felületen tud megkötni, ezzel növelve a tartósságát.

Próbáld ki te is az extra könnyű műszempillákat és élvezd ki a csábító tekintet előnyeit!